Contact

Diensten

U kunt bij mij terecht voor advies en/of bemiddeling voor verschillende gebieden, zoals hypotheken, verzekeringen, pensioenadvies, financiele planning en belastingzaken. Als gecertifeert financieel planner bent u verzekerd van een adviseur met ruime vakkennis-die via Permanente Educatie altijd up-to-date is- en via de gedegen organisaties waarmee samenwerking is gezocht krijgt u een op maat gemaakt advies voor een verantwoorde prijs. Meer informatie vindt u in onze dienstverleningsdocumenten.

Ervaringen van klanten

 

"Fantastisch"
10
Ik kan de adviseur aan iedereen aanbevelen. Goeie en duidelijke uitleg en ook erg geduldig. Hij doet zijn werk netjes en snel.
de Leeuw, 22 januari 2016,
geadviseerd bij het aankopen van een eerste huis in december 2015

 

"Helder, onderbouwd en goed advies!"
10
Ik kan de adviseur van harte aanbevelen. De adviseur is altijd goed bereikbaar en helder en duidelijk in zijn communicatie. Hij is zeer flexibel in het maken van afspraken buiten werktijd en bij jou thuis. Verder legt hij alles omtrent hypotheekvormen, het kostenplaatje en eventuele voor- en nadelen van de verschillende hypotheekvormen duidelijk en uitgebreid uit. Zijn uiteindelijke advies is helder, goed en onderbouwd, waarbij rekening wordt gehouden met jouw persoonlijke (financiële) grenzen en wensen. Al met al: fantastisch advies en meer dan dik tevreden!
Linda, 13 januari 2016,
geadviseerd bij het aankopen van een eerste huis in december 2015

 

"Kundig, meedenkend en heel helder rapport. TOP!"
9
De adviseur heeft ons geholpen met het financiele plaatje bij het aankopen van ons tweede huis. Compleet vanaf eerste moment tot en met nazorg, op een zeer prettige professionele manier. De combinatie van uitgebreide analyse van de mogelijkheden tot en met helder uitleggen welke consequenties aan beslissingen lagen heeft ons echt geholpen om met een goed gevoel een prachtig huis te kopen. Ook de geboden flexibiliteit in het maken van afspraken hebben wij als heel prettig ervaren! Absolute aanrader.
Anoniem, 11 januari 2016,
geadviseerd bij het aankopen van een ander huis in oktober 2015

 

"Begrijpelijk , helder & neemt alle tijd"
10
De adviseur komt bij je thuis, dat is zeer vertrouwd. Hij legt alles heel begrijpelijk en helder uit. Wij zijn starters en hij speelt daar goed op in door echt alle tijd te nemen. Wij hadden veel vragen , ook na het gesprek maar hij geeft je het gevoel dat je hem altijd benaderen. Hij legt alles heel graag nogmaals toe.
Susanne Drenth, 27 december 2015,
geadviseerd bij het aankopen van een eerste huis in oktober 2015

 

"Legt alles geduldig en duidelijk uit."
8
De adviseur is een sympathieke vriendelijke man die altijd voor ons klaarstond wanneer wij een vraag hadden. Hij mailde ons of belde ons dan altijd vrij spoedig. Hij kan mensen ook heel goed gerust stellen, terwijl het achteraf gezien (i.v.m. mijn leeftijd) eigenlijk best wel spannend is geweest.
HJ Munneke, 6 december 2015,
geadviseerd bij het aankopen van een eerste huis in oktober 2015

 

"Betrouwbare, objectieve financieel adviseur"
9
Deze financieel adviseur heeft ons begeleid met het oversluiten van onze hypotheek. Dit is de juiste persoon die met veel geduld in heldere taal uitlegt geeft over de mogelijkheden die er zijn. Hij beschikt over zeer veel kennis van zaken, heeft een luisterend oor en zet alle mogelijkheden voor je op een rij. Eindelijk iemand die oog heeft voor de klant. Een aanrader.
Pierre, 28 november 2015,
geadviseerd bij het oversluiten van de hypotheek in november 2015

 

"Zeer heldere uitleg over de gehele materie"
9
Adviseur is helder en duidelijk en legt goed uit welke verschillen er zijn en wat dat voor consequenties kan hebben bij de keuze.
Visser, 26 november 2015,
geadviseerd bij het aankopen van een ander huis in maart 2015

 

"Adequate en tijdige begeleiding"
9
De adviseur heeft ons geholpen bij het aanvragen van een hypotheek voor ons huis. Dit is zeer spoedig verlopen, waarbij elke stap duidelijk werd uitgelegd. Bij het aanvragen is goed gecommuniceerd wat van ons verwacht werd en gaf de adviseur aan welke documentatie benodigd was om tot een snelle afhandeling te komen. Daarbij denkt hij ook met je mee over zaken, die niet 1,2,3 komen kijken bij het aanschaffen van een huis (denk aan verzekeringen / erfgenamen) Wij zijn zeer tevreden en raden de adviseur aan voor een spoedige en adequate afhandeling/aanvraag voor een hypotheek.
Anoniem, 2 november 2015,
geadviseerd bij het aankopen van een eerste huis in oktober 2015

 

"Duidelijk advies en prettig persoonlijk advies"
9
Wij zijn erg goed geholpen. We hebben gesproken met diverse tussenpersonen voordat we kozen voor Toussaint advies. Op korte termijn verschillende gesprekken gehad om te komen tot een goede hypotheek. Hij legt de details rustig en duidelijk uit en denkt mee. Is flexibel in afspraken en zorgt dat dingen geregeld worden. Zeker aan te raden als je een tussenpersoon zoekt.
Remco Bremmer, 5 september 2015,
geadviseerd bij het aankopen van een ander huis in april 2015

 

"Persoonlijke aandacht"
9
Dit is een adviseur die met je meedenkt over wat in jouw specifieke geval het beste is om te doen. Heel fijn mee samengewerkt.
Gail, 25 augustus 2015,
geadviseerd bij het aankopen van een ander huis in december 2014

 

Adresgegevens

R. Prinsen Geerligssingel 42
2642 AV Pijnacker

T 06 - 53 77 34 77
E

-> Routebeschrijving
-> Contact